De doorbraaktraining

Komende startdata:

Oktober 2023

Inhoud

Het programma is als volgt opgebouwd:

  • Intakegesprek met de ondernemer en/of directe leidinggevende.
  • Persoonlijk intake/selectiegesprek
  • Uitgebreide toolbox met drie boeken, een uitgebreid DISC persoonlijkheids- en leiderschaps profiel, talentenscan en een persoonlijke veerkrachtscan.
  • 7 meerdaagse trainingsblokken, volledig verzorgd, inclusief hotelovernachtingen en een interactieve buitenlandreis van 5 dagen (inclusief vlucht)
  • Individuele coachingsgesprekken
    Verschillende trainingsvideo’s

Een deel van de theorie ontvangt de deelnemer tussen de blokken door in de vorm trainingsvideo’s ter voorbereiding op het volgende blok. Zo hebben we tijdens de trainingsdagen meer tijd om in te zoomen op persoonlijke ontwikkelpunten met betrekking tot het onderwerp.

jouw doorbraak

Je zoekt een doorbraak uit oude patronen. Omdat je weet dat je het beter kunt, maar je mist de handvatten.

JE BENT NIET ALLEEN! Je hoeft het niet allemaal zelf te ontdekken. Velen gingen je voor en er is veel ervaring om van te leren. We brengen jou samen met andere managers die ook graag stappen willen maken!

PROFESSIONALS! Er zijn ervarings-deskundigen en getrainde professionals die met bewezen methoden en technieken jou verder kunnen én gaan brengen!

LEER VAN ELKAAR! De groep als spiegel voor jou en jij als spiegel voor de groep!
Er is volop ruimte om van elkaar te leren in een veilige omgeving, met elkaar te spreken en te sparren en op zoek te gaan naar oplossingen.

Hoe breek je door?

We analyseren samen jouw situatie en wensen, zodat jij jouw individuele leerdoelen en thema’s beter in beeld krijgt. Vervolgens gaan we aan de slag met verhelderende praktijkgerichte tools en oefeningen. Dit gebeurt zowel in de groep als tijdens individuele coaching sessies.

Je wordt maximaal uitgedaagd om je te ontwikkelen, binnen maar zeker ook buiten je comfortzone. Niet eenmalig maar in een gestructureerd proces van 9 maanden.

Tijdens de doorbraaktraining ontwikkel je nieuwe skills die jou als manager op doortastende wijze mensgerichter en effectiever maken. Met zichtbare resultaten op zakelijk en persoonlijk vlak tot gevolg.

Je wordt een veerkrachtige manager die in contact staat met zijn medewerkers, waardoor je samen kunt bouwen aan een veerkrachtig team!

Het traject

Dit traject is ontwikkeld in samenwerking met Wil Appel, die al meer dan 30 jaar managers traint. Appel’s unieke aanpak, die leidt tot een doorbraak, maakt nadrukkelijk onderdeel uit van dit traject, evenals een uitdagende en inspirerende buitenlandse reiservaring!

Wij hebben de training opnieuw opgebouwd en aangevuld met actuele thema’s. Bovendien zorgen we ervoor dat de training goed aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Het traject is opgebouwd uit verschillende opleidingsblokken. Hierin is gekozen voor een mix van individuele- en groepsopdrachten, omdat tijdens de intervisie momenten met collega cursisten vaak verrassende inzichten ontstaan!