De doorbraaktraining

Komende startdata:

Oktober 2023

Traject supermarkt manager

Na afronding van dit persoonlijke ontwikkeltraject kun je de volgende resultaten verwachten

 • Een zelfbewuste veerkrachtige supermarktmanager/ondernemer die doorlopend bouwt aan zijn team, talent herkent en mensen de kans geeft om zich (verder) te ontwikkelen. Hij/zij kan sterktes en zwaktes identificeren bij zichzelf en anderen en zal zijn leiderschapsstijl hierop afstemmen.
 • Een stabiel team met gemotiveerde medewerkers die zich gezien en gewaardeerd voelen, wat resulteert in minder verloop en ziekteverzuim.
 • De manager toont eigenaarschap, zal veranderingen in het marktgebied of in de winkel tijdig opmerken en hierop effectief anticiperen.

Naast de bovenstaande resultaatdoelen is er voldoende ruimte om te werken aan persoonlijke ontwikkeldoelen, tijdens het 9 maanden durende traject. In 8 blokken van 2 tot 5 dagen per blok (totaal 21 dagen) wordt de (jonge)ondernemer/manager getraind en persoonlijk door ons begeleid middels coaching gesprekken. Een inspirerende week in het buitenland vormt een cruciaal onderdeel van dit programma. Deze week worden er krachtige metaforen ervaren die zullen bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers gedurende het traject en in hun verdere loopbaan.

Dit traject kost: 15.950 euro per deelnemer, deze prijs in inclusief:

 • Intakegesprek met de ondernemer en/of directe leidinggevende.
 • Persoonlijk intake/selectiegesprek
 • 21 trainingsdagen verdeeld over 7 meerdaagse trainingsblokken!
 • Volledig verzorgd, inclusief, maaltijden, hotelovernachtingen en de unieke buitenlandreis van 5 dagen (inclusief alle outdoor activiteiten en vlucht)
 • 5 individuele coaching gesprekken, tussen de opleidingsblokken
 • Verschillende trainingsvideo’s tussen de opleidingsblokken
 • Uitgebreide toolbox met; drie boeken, een uitgebreid DISC persoonlijkheids- en leiderschaps profiel, talentenscan en een persoonlijke veerkrachtscan.

Een deel van de theorie ontvangt de deelnemer tussen de blokken door in de vorm trainingsvideo’s ter voorbereiding op het volgende blok. Zo gaat het leerproces door tussen de trainingsdagen en hebben we tijdens de trainingsdagen meer tijd om in te zoomen op persoonlijke ontwikkelpunten met betrekking tot het onderwerp.

Komende startdata:

Oktober 2023

Traject manager operatie/vers/service

  Na afronding van het traject voor de manager operatie/vers/service kun je de volgende resultaatdoelen verwachten:

 • Een zelfbewuste leider die weet waar hij/zij voor staat en die bewust bezig is met zijn/haar team. Hij/zij herkent talent en geeft mensen de kans om zich te ontwikkelen. Hij/zij weet wat zijn/haar sterktes en zwaktes zijn en hoe hij/zij deze moet inzetten.
 • Dit zal leiden tot een team met gemotiveerde medewerkers die zich gezien en gewaardeerd voelen. Minder ziekteverzuim en minder verloop. Rust op de afdeling dankzij een duidelijke lange termijn visie.

Deze resultaten worden bereikt binnen een traject van 5 maanden. In 5 blokken van 2 tot 4 dagen per blok (totaal 12 dagen) wordt de manager getraind op leiderschap skills en gaat hij/zij aan de slag met persoonlijke leerdoelen. Een midweek met outdoor activiteiten is een belangrijk onderdeel van het programma. Deze week zullen we gebruiken om de deelnemers inzicht te geven in constructief gedrag. Tussen de opleidingsblokken wordt er een voortgangsgesprek ingepland met een trainer/coach en de deelnemer om de voortgang te bespreken. Aan het einde van het traject vindt nog een laatste gesprek plaats waar ook de directe leidinggevende bij aanwezig is, om de implementatie te waarborgen.

Dit traject kost: 7.750 euro per deelnemer, deze prijs in inclusief:

 • Intakegesprek met de ondernemer en/of directe leidinggevende.
 • 12 trainingsdagen verdeeld over 5 meerdaagse trainingsblokken
 • Volledig verzorgd, inclusief, maaltijden, hotelovernachtingen en een outdoor midweek van 4 dagen (inclusief alle activiteiten)
 • Twee gesprekken, één individueel voortgang gesprek met de deelnemer en een afrondend gesprek met de deelnemer en zijn/haar directe leidinggevende.
 • Verschillende trainingsvideo’s tussen de opleidingsblokken
 • Toolbox met; een boek, een uitgebreid DISC persoonlijkheids- en leiderschaps profiel, talentenscan en een persoonlijke veerkrachtscan.

Een deel van de theorie ontvangt de deelnemer tussen de blokken door in de vorm trainingsvideo’s ter voorbereiding op het volgende blok. Zo gaat het leerproces door tussen de trainingsdagen en hebben we tijdens de trainingsdagen meer tijd om in te zoomen op persoonlijke ontwikkelpunten met betrekking tot het onderwerp.

jouw doorbraak

Je zoekt een doorbraak uit oude patronen. Omdat je weet dat je het beter kunt, maar je mist de handvatten.

JE BENT NIET ALLEEN! Je hoeft het niet allemaal zelf te ontdekken. Velen gingen je voor en er is veel ervaring om van te leren. We brengen jou samen met andere managers die ook graag stappen willen maken!

PROFESSIONALS! Er zijn ervarings-deskundigen en getrainde professionals die met bewezen methoden en technieken jou verder kunnen én gaan brengen!

LEER VAN ELKAAR! De groep als spiegel voor jou en jij als spiegel voor de groep!
Er is volop ruimte om van elkaar te leren in een veilige omgeving, met elkaar te spreken en te sparren en op zoek te gaan naar oplossingen.

Hoe breek je door?

We analyseren samen jouw situatie en wensen, zodat jij jouw individuele leerdoelen en thema’s beter in beeld krijgt. Vervolgens gaan we aan de slag met verhelderende praktijkgerichte tools en oefeningen. Dit gebeurt zowel in de groep als tijdens individuele coaching sessies.

Je wordt maximaal uitgedaagd om je te ontwikkelen, binnen maar zeker ook buiten je comfortzone. Niet eenmalig maar in een gestructureerd proces van 5 of 9 maanden.

Tijdens de doorbraaktraining ontwikkel je nieuwe skills die jou als manager op doortastende wijze mensgerichter en effectiever maken. Met zichtbare resultaten op zakelijk en persoonlijk vlak tot gevolg.

Je wordt een veerkrachtige manager die in contact staat met zijn medewerkers, waardoor je samen kunt bouwen aan een veerkrachtig team!

Het traject

Dit traject is ontwikkeld in samenwerking met Wil Appel, die al meer dan 30 jaar managers traint. Appel’s unieke aanpak, die leidt tot een doorbraak, maakt nadrukkelijk onderdeel uit van dit traject, evenals een uitdagende en inspirerende buitenlandse reiservaring!

Wij hebben de training opnieuw opgebouwd en aangevuld met actuele thema’s. Bovendien zorgen we ervoor dat de training goed aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Het traject is opgebouwd uit verschillende opleidingsblokken. Hierin is gekozen voor een mix van individuele- en groepsopdrachten, omdat tijdens de intervisie momenten met collega cursisten vaak verrassende inzichten ontstaan!