Over ons

De professionals achter de doorbraaktraining

LEIDERSCHAP DAT HET VERSCHIL MAAKT
Wij geloven dat goed leiderschap een transformatieve kracht is die niet alleen organisaties verandert, maar levens verbetert. Ons team, gedreven door een gedeelde visie en diepgewortelde passie, staat klaar om jouw reis naar effectiever, gelukkiger en veerkrachtiger leiderschap te begeleiden.

HET TEAM ACHTER JOUW SUCCES
Daniël Koper en Raymond Koper, de drijvende krachten achter Doorbraaktraining, brengen een schat aan ervaring en expertise op het gebied van coaching, training  en passie voor leiderschap samen. Met hun unieke benaderingen en gedegen achtergronden zetten zij zich in om managers te transformeren tot visionaire leiders die niet alleen resultaten behalen, maar ook een positieve impact hebben op de mensen om hen heen.

Onze gasttrainers waaronder Wil Appel, Tonny Appel en Gerard Dorrepaal, brengen een diepgaande kennis van mensen en een unieke procesgerichte aanpak.

ONZE MISSIE: BOUWEN AAN EEN BETERE WERKOMGEVING DOOR BETERE LEIDERS
We streven naar een omgeving waarin leiders niet alleen uitblinken in hun rol, maar waar hun leiderschap impact heeft op de dagelijkse werkervaring van alle teamleden. Dit betekent dat een inspirerende en ondersteunende leiderschapsstijl een cultuur van vertrouwen en open communicatie kan bevorderen. Werknemers voelen zich gehoord en gewaardeerd, wat resulteert in een hogere mate van betrokkenheid en tevredenheid. Leiders die in staat zijn om de individuele sterke punten van hun teamleden te erkennen en te benutten, kunnen een werkomgeving creëren waarin iedereen zijn of haar beste werk levert. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit, maar stimuleert ook een gevoel van voldoening en trots in het werk dat wordt verricht.

Verder draagt goed leiderschap bij aan een positieve bedrijfscultuur door de werkomgeving te transformeren tot een plek waar mensen gedijen. Dit zorg voor positieve verandering, zowel binnen organisaties als in de bredere samenleving. Onze missie is duidelijk: door te investeren in leiders, investeren we in een betere toekomst van organisaties én individuen.

ONS UNIEKE TRAJECTEN
Bij Doorbraaktraining gaan we verder dan traditionele leiderschapsontwikkeling. We geloven in de kracht van de hele persoon – niet alleen hun vaardigheden, maar ook hun karakter, passies en uitdagingen. Onze leiderschapstrajecten zijn ontworpen om leiders te ondersteunen bij het bereiken van hun volledige potentieel, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Daarnaast trainen we hen, zodat zij deze principes kunnen implementeren en overbrengen op de medewerkers waar zij verantwoordelijk voor zijn.

MELD JE NU AAN VOOR EEN VAN ONZE DOORBRAAK TRAJECTEN
Of je nu een doorgewinterde manager bent die op zoek is naar nieuwe inzichten of een opkomend talent dat zijn leiderschapsvaardigheden wil versterken bij Doorbraaktraining ben je op de juiste plek als je bereid bent om in jezelf en anderen te investeren! Sta op voor een betere toekomst. Meld je vandaag nog aan voor één van onze trajecten voor leiderschap dat het verschil maakt.

Raymond Koper

Raymond Koper is een man van de praktijk en kan daarom goed meevoelen en denken met managers. Op zijn 15e begonnen als vakkenvuller en na verschillende opleidingen is hij opgeleid tot supermarktmanager. Bij Albert Heijn ‘multi-franchiser’ Bun Supermarkten, hier heeft hij het persoonlijk ontwikkel traject van Wil Appel gevolgd.

Na ruim 10 jaar bij AH werkzaam te zijn geweest, is Raymond als zelfstandig ondernemer verder gegaan. Hij heeft in 12 jaar tijd meerdere succesvolle webwinkels opgericht en geëxploiteerd. 

Raymond coachte in die jaren ook verschillende mensen en omdat hij hier veel voldoening uit haalde heeft hij begin 2020 een coaching opleiding gevolgd om zich hierin verder te professionaliseren. Na het afronden van de coaching opleiding heeft Raymond webwinkels verkocht om meer tijd te kunnen besteden aan coaching en training. In 2023 heeft hij de train de trainer opleiding van Arie Speksnijder gevolgd zodat hij net als Daniël ook NOBTRA gecertificeerd trainer is. In 2024 is hij begonnen aan een leergang over systemisch werken, met als doel een dieper inzicht te krijgen in de patronen en dynamieken die van invloed kunnen zijn op de ontwikkeling van de deelnemers.

Kenmerken voor het werken van Raymond zijn: Enthousiast, Eerlijk, Betrokken, Doortastend.

Daniël Koper

Daniel is een ervaren (tactisch) leidinggevende met ruime ervaring bij de politie en binnen een kerkelijke organisatie. Zijn mensgerichte stijl van leiderschap brengt een positieve dynamiek bij de medewerkers en een uitstekend bedrijfsresultaat. Daniel heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt tot een ervaren trainer en coach. Hij is gecertificeerd trainer op het gebied van DISC, Veerkracht en Stressmanagement en daarnaast MfN registermediator. Daniel is als trainer en coach actief geweest binnen de politie en op dit moment voornamelijk actief als trainer en coach voor consulting/trainingsbureaus die zich richten op zowel non-profit als commerciële organisaties.

In zijn eigen ontdekkingstocht heeft Daniel geleerd om niet alleen vanuit de ratio te werken, maar veel zijn gevoel de ruimte te geven.
Empathie voor de ander was er altijd al, empathie voor zichzelf was de belangrijkste doorbraak die hij zelf te maken had.
De coachopleiding die ik in 2014 en 2015 volgde, gaf mij niet alleen die tools om een goede coach te kunnen worden, maar was de opmaat naar een doorbraak in het ruimte geven aan mijn eigen gevoel en emotie. Zonder deze doorbraak was ik niet in staat geweest om de trainer en coach te zijn die ik nu ben.

Daniel ‘s stijl van trainen en coachen kenmerkt zich door enthousiasme, bevlogenheid en dynamiek.
Daniel zijn passie ligt in het ondersteunen van leidinggevenden en medewerkers in het worden van de betere versie van zichzelf door het leren verzoenen met het verleden zodat een krachtige doorbraak mogelijk wordt. Daniël is NOBTRA gecertificeerd trainer.

Wil Appel

Wil Appel is een autoriteit op het gebied van persoonlijke en organisatieontwikkeling, na meer dan 20 jaar als Personeels- en Organisatieadviseur en managementtrainer bij Ahold te hebben gewerkt heeft hij ondernemers van Albert Heijn-franchises en Coop supermarkten opgeleid.

Zijn opleidingstrajecten hebben vele (nu) grote Albert Heijn ondernemers en managers uit verschillende branches geholpen bij persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit heeft zeker bijgedragen aan het huidige succes van deze ondernemers!

 

Wil Appel speelt een cruciale rol bij de ontwikkeling van de Doorbraaktraining, waar Daniël en Raymond de passie voor persoonlijke groei en ontwikkeling delen. Door Wil’s unieke aanpak in te zetten bij de Doorbraaktrainingen kunnen zij het succes van de Doorbraaktraining garanderen. Wil Appel is aan de zijlijn betrokken als coach en adviseur.

Gerard Dorrepaal (GAST trainer)

Gerard heeft in zijn leven veel mogen zien en nog meer mogen leren. Van Makelaar tot rayonmanager. Van vestigingsmanager tot ondernemer. In zijn laatste job was hij met zijn vrouw verantwoordelijk als ondernemer voor een levensmiddelenbedrijf. Hier leerde hij alles over familiesystemen, loyaliteit en het zoeken naar -en het vinden van zijn eigen plek hierin. In het bedrijfsleven merkte hij al op dat zijn interesse in de persoon achter het bedrijf groter was dan zijn interesse in het bedrijf zelf.
Na het volgen van interne opleiding op dit vlak besloot hij zich hierin te specialiseren en volgde in zeven jaar verschillende opleidingen bij Phoenix, waaronder de Driejarige, Systemisch werken en De Relatie als spiegel.

Kenmerken voor het werken van Gerard zijn: doortastend, respectvol, uit comfort-in control.