Over ons

De professionals achter de doorbraaktraining

Gerard Dorrepaal, Raymond Koper en Daniël Koper zijn de hoofdtrainers/coaches van de doorbraaktraining. Door hun verschillende achtergronden vullen ze elkaar mooi aan. Met hun praktijkervaring en gedegen achtergrond in training en coaching gekoppeld aan een unieke benadering staan zij klaar om managers effectiever, gelukkiger en veerkrachtiger te maken. Met een uniek programma, dat is gefundeerd op de inzichten en technieken van Wil Appel (40 jaar ervaring) maken zij ook jouw doorbraak mogelijk!

Daniel, Raymond en Gerard samen.

De synergie ontstaat doordat de kwaliteiten van Daniel als trainer, de kwaliteiten van Raymond als coach en ervaringsdeskundige en de rol van Gerard als systemisch coach in een ontwikkelingstraject zijn samengebracht. Een unieke mix van ondernemerschap, mensenkennis en de wens om onze medemens te laten groeien.

Gerard Dorrepaal

Gerard heeft in zijn leven veel mogen zien en nog meer mogen leren. Van Makelaar tot rayonmanager. Van vestigingsmanager tot ondernemer. In zijn laatste job was hij met zijn vrouw verantwoordelijk als ondernemer voor een levensmiddelenbedrijf. Hier leerde hij alles over familiesystemen, loyaliteit en het zoeken naar -en het vinden van zijn eigen plek hierin. In het bedrijfsleven merkte hij al op dat zijn interesse in de persoon achter het bedrijf groter was dan zijn interesse in het bedrijf zelf.
Na het volgen van interne opleiding op dit vlak besloot hij zich hierin te specialiseren en volgde in zeven jaar verschillende opleidingen bij Phoenix, waaronder de Driejarige, Systemisch werken en De Relatie als spiegel.

Kenmerken voor het werken van Gerard zijn: doortastend, respectvol, uit comfort-in control.

Raymond Koper

Raymond Koper is een man van de praktijk en kan daarom goed meevoelen en denken met managers. Op zijn 15e begonnen als vakkenvuller en na verschillende opleidingen is hij opgeleid tot supermarktmanager. Bij Albert Heijn ‘multi-franchiser’ Bun Supermarkten, hier heeft hij het persoonlijk ontwikkel traject van Wil Appel gevolgd.

Na ruim 10 jaar bij AH werkzaam te zijn geweest, is Raymond als zelfstandig ondernemer in de online handel verder gegaan. Met verschillende webwinkels heeft Raymond ruim 12 jaar in de e-commerce sector gewerkt.

Raymond coachte in die jaren ook verschillende mensen. Omdat hij hier veel voldoening uit haalde heeft hij begin 2020 een coaching opleiding gevolgd om zich hierin verder te professionaliseren. Na het afronden van de coaching opleiding heeft Raymond de meeste webwinkels verkocht om meer tijd te kunnen besteden aan coaching en training.

Kenmerken voor het werken van Raymond zijn: Enthousiast, Eerlijk, Betrokken, Doortastend.

Daniël Koper

Daniel is een ervaren (tactisch) leidinggevende met ruime ervaring bij de politie en binnen een kerkelijke organisatie. Zijn mensgerichte stijl van leiderschap brengt een positieve dynamiek bij de medewerkers en een uitstekend bedrijfsresultaat. Daniel heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt tot een ervaren trainer en coach. Hij is gecertificeerd trainer op het gebied van DISC, Veerkracht en Stressmanagement en daarnaast MfN registermediator. Daniel is als trainer en coach actief geweest binnen de politie en op dit moment voornamelijk actief als trainer en coach voor consulting/trainingsbureaus die zich richten op zowel non-profit als commerciële organisaties.

In zijn eigen ontdekkingstocht heeft Daniel geleerd om niet alleen vanuit de ratio te werken, maar veel zijn gevoel de ruimte te geven.
Empathie voor de ander was er altijd al, empathie voor zichzelf was de belangrijkste doorbraak die hij zelf te maken had.
De coachopleiding die ik in 2014 en 2015 volgde, gaf mij niet alleen die tools om een goede coach te kunnen worden, maar was de opmaat naar een doorbraak in het ruimte geven aan mijn eigen gevoel en emotie. Zonder deze doorbraak was ik niet in staat geweest om de trainer en coach te zijn die ik nu ben.

Daniel ‘s stijl van trainen en coachen kenmerkt zich door enthousiasme, bevlogenheid en dynamiek.
Daniel zijn passie ligt in het ondersteunen van leidinggevenden en medewerkers in het worden van de betere versie van zichzelf door het leren verzoenen met het verleden zodat een krachtige doorbraak mogelijk wordt.