Ervaringen

Ervaringen van deelnemers

Siebrand Brouwer (28) Manager Vers | Albert Heijn Erik Banus Winsum | Cijfer 8,5
“Tijdens de training leer je jezelf echt kennen, hoe functioneer jij als leidinggevende. Wat zijn jouw talenten maar vooral wat zijn jouw ontwikkelpunten. Tijdens deze training word je hier op een juiste manier mee geconfronteerd. Ik ging confrontaties uit de weg. Nu niet meer, en confronteer ik de medewerkers/collega’s wanneer dit nodig is. Kortom ik laat niet over me heen lopen.”

Maaike (28) Manager Operatie | Albert Heijn John Westerik Almelo | Cijfer 8
“Tijdens het doorbraaktraject werden veel onderwerpen op een nieuwe en verhelderende manier belicht. Dit traject heeft mijn kennis op diverse terreinen verrijkt, zoals leiderschapsstijlen, gesprekstechnieken, DISC-profielen en doelen stellen. Ik heb op een nieuwe manier naar mijn kernkwaliteiten kunnen kijken mede door de feedback die ik van 7 medekandidaten heb gekregen. Ook heb ik ontdekt dat mijn eigenwijsheid me vaker in de weg zit dan ik zou willen, hier probeer ik nu rekening mee te houden. Ook heb ik geleerd dat ik mijn “rode” kant vaker mag laten gelden. Dit doe ik nu vaker wanneer de situatie daarom vraagt.”

Frank Winters (31) ASM Albert Heijn Henk Slump Swifterbant | Cijfer 8
“Stilstaan bij je persoonlijke leerdoelen en wat je wil bereiken. Er werd regelmatig op teruggekomen, je wordt hierdoor aan het denken gezet en aangemoedigd om ermee bezig te gaan, dat is echt wel het mooie van dit traject.”

Dave (47) Manager operatie Plus | Cijfer 9,5
“Goed, heel duidelijk en concreet verhaal wat aansluit bij waar ik mee bezig ben. Door meer op procedure te sturen en minder op het proces, zijn collega ’s makkelijker en beter aangehaakt. Nu een betere werk/ privé balans, hier liep ik al heel lang tegen aan.”

Mirjam Bijlsma (21) Manager Service | Albert Heijn Pieter Bijlsma Gorredijk | Cijfer 7,5
“Je wordt even helemaal uit je werkomgeving gehaald! Ik heb meer zelfinzicht gekregen in mijn onbewuste gedrag. Ik vond lastig om moeilijke gesprekken te voeren. Door de training heb ik nieuwe gesprekstechnieken geleerd en veel feedback gekregen waar ik iets mee kon. Ik vind het nu veel minder spannend om dit soort gesprekken te voeren en het gaat steeds beter.”

Johan (34) Manager Operatie | Albert Heijn Franchise | Cijfer 8
“Tijdens de training werd ik goed met de neus op de feiten gedrukt en bleek wel dat ik het alleen allemaal niet red. Ik heb concrete stappen kunnen zetten. Veelal vrij simpel, logisch en duidelijk, dat je je afvraagt waarom je dit zelf niet eerder bedacht hebt, maar dat je dus toch een zetje in de goede richting nodig hebt.”

Jan Meijerhof (33) Supermarktmanager i.o. | Albert Heijn Erik Banus Appingedam | Cijfer 8,5
“Ik sta veel steviger in mijn schoenen, ik begrijp mensen beter en kan op de juiste manier leidinggeven aan verschillende soorten mensen. Voor de cursus was er altijd iets wat mij tegen hield, maar ik weet nu zeker dat ik de winkel kan draaien.”

Anoniem (26) Manager Vers Albert Heijn Franchise | Cijfer 8,5
“Erg professioneel opgezet, goede lesmaterialen en vakkennis. Ik heb mij vanaf minuut één op mijn gemak en welkom gevoeld.
Ik kom meer voor mezelf op en laat mijn mening vaker horen. Ik heb veel te geven alleen moet ik daar op een efficiënte manier ook gebruik van maken. Doordat ik nu de juiste handvatten heb gekregen, heb ik concrete stappen kunnen zetten op het werk en privé.

Reviews van ondernemers/begeleiders

Edwin van Opzeeland Supermarktmanager Albert Heijn Franchise Gorredijk | Cijfer 8
“Ik zie bij onze 2 cursisten zoveel verbetering t.o.v. voor de cursus dat ik alleen maar iedereen kan aanraden deze cursus te volgen. Belangrijkste verbeteringen die ik heb waargenomen bij onze cursisten: Zelfvertrouwen en Communicatie.”

Erik Banus Albert Heijn Franchise Ondernemer Banus supermarkt b.v Appingedam, Winsum en Uithuizen | Cijfer 8
“De cursist(ten) pakken hun rol beter op. Ze hebben beide door de training een besef gekregen van de belangrijke rol die ze binnen het bedrijf hebben. Los van elkaar hebben beide cursisten een meer professionele houding aangenomen. Door de prikkelende training komen de cursisten buiten hun comfort zone. Door dit te bereiken ga je nadenken over jezelf, over je gedrag en hoe je in de toekomst je rol wilt pakken. Binnen de vertrouwde werkomgeving ga je dit niet zo bereiken.”

Els Heethuis Supermarktmanager Albert Heijn Franchise Appingedam | Cijfer 8
“Jan is zich bewuster geworden van zijn gedrag. Ik zou het andere ondernemers ook aanraden, omdat ik zie aan Jan dat hij positief is veranderd.”

Wouter Jansen Supermarktmanager Albert Heijn Franchise Winsum| Cijfer 8
“Het helpt medewerkers om aan de slag te gaan met struikelblokken, per persoon wordt goed gekeken naar wat er nodig is, en zo wordt er doelgericht naar verbetering gewerkt. Ik zie dat onze manager nu doelgerichter werkt. Hij staat meer open of is actief op zoek naar feedback, communicatief duidelijker en completer persoon geworden.”

Harold Kats Supermarktmanager Albert Heijn Franchise Urk + Swifterbant | Cijfer 8
“Ik zie dat onze 2 cursisten nu, beter naar zichzelf kijken, werken aan hun valkuilen en bezig zijn met hun leerdoelen. Het traject is vooral gericht op de persoon, de kandidaat wordt er sterker van als hij zich er voor open stelt”